Naszą zaletą jest fakt, iż bazujemy na świeżych warzywach i owocach, nabiałach oraz wyrobach mięsnych i wędliniarskich od lokalnych dostawców.
Przez okres 10 dni przygotowaliśmy niepowtarzalne menu, zwracając uwagę na szczegóły, jakość produktów i ich różnorodność.
W pensjonacie można skorzystać z wyżywienie składającego się z dwóch posiłków dziennie czyli śniadania i obiadokolacji.

Śniadania serwowane są w formie bufetu zapraszamy w godzinach 8:00 – 10:30 m.in.:

Ciepłe dania:

  • kiełbaski coctailowe lub parówki,
  • jajecznica  na maśle  lub z dodatkami.

Zimna płyta:

  • pięć rodzai wędlin,
  • sery żółte, pleśniowe i twarogowe,
  • ryby wędzone oraz konserwowe,
  • jajka gotowane podawane z majonezem lub z różnymi pastami.

Dodatki:

  • pieczywo, chleby,
  • miód,
  • dżemy owocowe,
  • krem czekoladowo-orzechowy,
  • sezonowe warzywa, owoce,
  • napoje ciepłe i zimne.

Obiadokolacje serwujemy w godzinach: 16:30 – 19:00,
Nasi Szefowie Kuchni specjalizują się w tradycyjnej domowej kuchni. W sezonie letnim (wakacje) oraz zimowym (święta) zapraszamy wszystkich na smaczny i pożywny bufet, gdzie do wyboru mają Państwo

  • dwie przystawki i zupy,
  • dwa dania główne mięsne i jedno wegetariańskie,
  • dwie sałatki, oraz dodatki np. ziemniaki/frytki lub ziemniaki /kasza,
  • dwa desery,
  • dwa zimne i ciepłe napoje.

    Poza sezonem obiadokolacje są serwowane, składają się z przystawki, zupy, dania głównego, deseru, napoju zimnego oraz kawy lub herbaty.

Na specjalne życzenie istnieje możliwość zmiany na wyżywienie trzy posiłkowe czyli: śniadania, obiadu i kolacji wówczas, obiady serwujemy w godzinach: 13:00 - 15:00 a kolacje 18:00-19:00.

Życzymy smacznego

 

restauracja1
restauracja2
restauracja3
 

Rekomendacje

Partnerzy