Propozycja menu na kolację uroczystą.

Propozycja I:

przystawka:
szparagi w szynce w sosie korniszonowym, masło, pieczywo

danie główne:
roladki z polędwiczek wieprzowych w sosie własnym, pure ziemniaczane, zestaw surówek: z kapusty czerwonej, z selera, ogórek świeży z koprem i czosnkiem

deser:
sernik z brzoskwiniami

napoje:
kawa, herbata (bez ograniczeń), sok pomarańczowy 200ml, woda mineralna 0,5l, lampka wina lub piwo regionalne 1but . 0,5l.

Propozycja II:

przystawka:
rożki z łososia wędzonego pod auszpikiem, masło, pieczywo

danie główne:
filet z indyka z farszem szpinakowo-serowym w panierce, kulki ziemniaczane pieczone, zestaw surówek: z kapusty pekińskiej, z marchwi, z białej rzodkwi

deser:
torcik cappuccino

napoje:
kawa, herbata (bez ograniczeń), sok pomarańczowy 200ml, woda mineralna 0,5l, lampka wina lub piwo regionalne 1but. 0,5l.

Propozycja III:

przystawka:
kulki z bryndzy (w papryce, orzechach i szczypiorku), masło, pieczywo

danie główne:
szpic "Flamandzki" (schab rolowany w boczku z nadzieniem pomidorowo czosnkowym), ziemniaki opiekane, zestaw surówek: sałatka szwedzka, surówka z pora, ćwikła z chrzanem

deser:
gruszka w kremie waniliowym

napoje:
kawa, herbata (bez ograniczeń), sok pomarańczowy 200ml, woda mineralna 0,5l, lampka wina lub piwo regionalne 1but. 0,5l.

 

Zimny bufet do każdej w/w propozycji:

panierowane dramstiki z kurczaka, śliwki kalifornijskie w boczku, tymbalik mięsny, koreczki z kabanosa, sałatka z tortellini, sałatka włoska, koreczki śledziowe, półmisek warzyw marynowanych.

Koszt: 85,-zł/os (80,-zł stawka vat 8% + 5zł stawka vat 23%)

Rekomendacje

Partnerzy